...s mladou cuketou, stonkovým zelerom a sviežim jogurtovým dipom. Neviem prečo, ale poslednou dobou mám chuť na samé zdravé, zeleninové a ľahké jedlá...

Suroviny
Rybky som paril asi 20 minút, zeleninu len 5... chcel som ju chrumkavú. Na tanier som dal pstruha, prekvapol som ho olivovým olejom, na zeleninu som dal jogurtový dip, ozdobil som cherry paradajkami a potom už len... dobrú chuť :-)
Suroviny
- pstruhy
- čerstvý kôpor
- cesnak
- olivový olej
- citrónová šťava
- petržlenová vňať
- biely jogurt
- mladú cuketu
- stonkový zeler
- cesnak
- olivový olej
- kôpor
- čierne mleté korenie
- soľ
Rybky som paril asi 20 minút, zeleninu len 5... chcel som ju chrumkavú. Na tanier som dal pstruha, prekvapol som ho olivovým olejom, na zeleninu som dal jogurtový dip, ozdobil som cherry paradajkami a potom už len... dobrú chuť :-)
Pstruha mám, najblizsie vyskusam, dik za recept.
OdpovedaťOdstrániť"... a nechal som ich hodinku, dve, tri odpočívať." - no fajn, pri receptoch niet nad presnost :)
OdpovedaťOdstrániť...čím dlhšie, tým lepšie, minimálne hodinku, ale neuškodí aj dlhšie :) v recepte som to upresnil... dík
OdpovedaťOdstrániť