tag:blogger.com,1999:blog-8808410259159305103.post65255530712980882..comments2024-01-23T13:03:39.022+01:00Comments on s varechou v ruke: Pizza pečená na kameniBenJ (S varechou)http://www.blogger.com/profile/09069253571907592528noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-8808410259159305103.post-7732303776716558172021-12-30T14:47:01.177+01:002021-12-30T14:47:01.177+01:00kameň sa musí predhrievať, v tom spočíva jeho úloh...kameň sa musí predhrievať, v tom spočíva jeho úloha pri pečení...nakumulovať teplo. BenJ (S varechou)https://www.blogger.com/profile/09069253571907592528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8808410259159305103.post-49747682393532311112021-12-30T14:41:39.990+01:002021-12-30T14:41:39.990+01:00Čítala som ze sa nesmie predhrievat kameň Čítala som ze sa nesmie predhrievat kameň Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08738487728795188206noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8808410259159305103.post-66998901293838457412013-09-23T18:57:18.158+02:002013-09-23T18:57:18.158+02:00...je odfotený v recepte, ja som ho dostal ako prí......je odfotený v recepte, ja som ho dostal ako príslušenstvo k rúre, ale dá sa kúpiť aj samostatne :)BenJ (S varechou)https://www.blogger.com/profile/09069253571907592528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8808410259159305103.post-28570781139460450032013-09-23T08:07:11.419+02:002013-09-23T08:07:11.419+02:00a jaký kámen použít?a jaký kámen použít?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8808410259159305103.post-57508721082965632282013-02-10T18:16:48.651+01:002013-02-10T18:16:48.651+01:00ďakujem Ywett :)ďakujem Ywett :)BenJ (S varechou)https://www.blogger.com/profile/09069253571907592528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8808410259159305103.post-39359077972052071502013-02-09T15:15:52.138+01:002013-02-09T15:15:52.138+01:00wow perfektné! :-)wow perfektné! :-)Ywetthttps://www.blogger.com/profile/05880882575013888101noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8808410259159305103.post-75160755125806903952013-02-01T22:21:10.007+01:002013-02-01T22:21:10.007+01:00ja som ho mal ako príslušenstvo k rúre :)ja som ho mal ako príslušenstvo k rúre :)BenJ (S varechou)https://www.blogger.com/profile/09069253571907592528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8808410259159305103.post-61179097113803035652013-02-01T22:20:32.000+01:002013-02-01T22:20:32.000+01:00...ďakujem a myslím, že by to bolo úplne v pohode,......ďakujem a myslím, že by to bolo úplne v pohode, aj ten môj kameň vyzerá ako okrúhla neglazúrovaná dlaždica :)BenJ (S varechou)https://www.blogger.com/profile/09069253571907592528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8808410259159305103.post-9230530832326816372013-02-01T21:03:16.449+01:002013-02-01T21:03:16.449+01:00Mňam pizza vyzerá super..
Tak ma napadlo či by sa ...Mňam pizza vyzerá super..<br />Tak ma napadlo či by sa namiesto kameňa nemohla použiť neglazúrovaná dlaždica. Tie z glazúrou môžu obsahovať olovo.<br />Pohľadám, vyskúšam, dám vedieť.sledhttp://fooddrink.sk/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8808410259159305103.post-33744962278799492502013-02-01T17:03:11.799+01:002013-02-01T17:03:11.799+01:00Díky, tak vyskúšam, len si musím zaobstarať ten ka...Díky, tak vyskúšam, len si musím zaobstarať ten kameň. Už dlhšie o tom uvažujem.Ivanahttps://www.blogger.com/profile/12759988135901147262noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8808410259159305103.post-35291687175016307442013-01-31T15:22:12.265+01:002013-01-31T15:22:12.265+01:00...kameň je fakt dobrá vec, lebo cesto má podobné ......kameň je fakt dobrá vec, lebo cesto má podobné podmienky, ako v naozajstnej peci. Teraz som robil z chlebovej T650, ale už som robil aj z obyčajnej hladkej a chutila :) cesto z tohto množstva je na dve pizze s priemerom cca 32cm, alebo na tri, také tenšie :)BenJ (S varechou)https://www.blogger.com/profile/09069253571907592528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8808410259159305103.post-86303707808678532852013-01-31T12:05:57.626+01:002013-01-31T12:05:57.626+01:00Pizza to je taká moja 13.komnata :). Pečiem ju so ...Pizza to je taká moja 13.komnata :). Pečiem ju so striedavým úspechom, ale nakoniec ju stále "schrúmeme". Tvoja vyzerá výborne, myslíš, že to bude tým kameňom :) a aký typ hladkej múky používaš?Ivanahttps://www.blogger.com/profile/12759988135901147262noreply@blogger.com