nedeľa, 19. júna 2011

Košice Gurmán Fest 2011

...tak sme sa tam v sobotu vybrali. Bolo po daždi a na oblohe to vyzeralo stredne premenlivo, oblačno, slnečno, všelijako...

                        

...bolo sa na čo pozerať, jedlá ktorými sa prezentovali reštaurácie, hotely a iné gastro zariadenia, boli perfektné, výborné, dobré a niektoré tam len boli :-) niekoľko som ich aj odfotil...



                       
perfektné...dobre vyzretý syr vôbec nie je zlý...


                         

...šéfkuchár reštaurácie Camelot...celkom dobre sme sa porozprávali. Varil aj v vo svete (okrem iného aj NY) a tam sa stretol aj s P.J.Topoľským, aký je ten svet malý...


 ...a takúto porciu nám naložil...

...bola aj súťaž vo varení. Súťažila Markíza vs. Korzár celkovo 4 družstvá. Mali rovnaké základné suroviny a teraz pekne vidno, že keď dvaja robia to isté, nikdy to nie to isté :-) veď posúďte sami...

 Kuracie vykostené stehno s chilli, cesnakom a medom ( 1.miesto)


Kuracie vykostené stehno s chilli, cesnakom a medom ( 4.miesto)


... skoro som zabudol, pozdravuje vás Jarda Židek...áno, aj teba za tým počítačom :-)


...súťažiacim pomáhal, ale mohol len radiť... ujedal im z hrncov a aj zo surovín, ako som si všimol, chutil mu hlavne údený kozí syr...bol perfektný (aj Židek aj syr :-))


Kuracie vykostené stehno s cesnakom, medom a údeným kozím syrom ( 2.miesto)


Kuracie vykostené stehno na paprike ( 3.miesto)


... a tu sú všetky jedlá pokope...



...ľudí bolo pomenej, ale za to mohlo počasie...


                                        

...porota to podľa mňa mala tentokrát úplne ľahké...a možno sa mi to len zdalo...



a tu sú súťažné družstvá... (z ľava do prava) Markíza 1.miesto, Korzár 4.miesto, Korzár 2.miesto, Korzár 3.miesto...

... takže dovidenia o rok...

2 komentáre:

  1. No supeeeer clanocek, Ben, ja som sa nemohla prist pozriet, kedze som daleko a velmi ma to zaujimalo, takze dakujeeem!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ...ďakujem :-) už sa teším na budúci rok...

    OdpovedaťOdstrániť