...kúpil som krásne (krásne=čerstvé+dobrá cena) pražmy kráľovské, no a takto som ich nakoniec pripravil...
Suroviny:
Sušené slivky som dal do cestíčka a vypražil som ich (videl som to na nejakom dobrom blogu, ale vtedy som to len tak okrajovo zaregistroval a dnes v noci to vo mne vyplávalo na povrch a mne začali hneď tiecť sliny. Ďakujem, ďakujem...boli výýborné. Do rúry vyhriatej na 200°C som vložil rybky a hneď som na nich pustil aj gril s ventilátorom, stačilo im 20 minút, alebo 1200 sekúnd. Podával som na rukole, s malými paradajkami a výýýbornými sušenými slivkami...dobrú chuť
Suroviny:
- pražma kráľovská, tymián
- petržlenová vňať, olivový olej, citrónová šťava
- cesnak, soľ, sušené slivky, cestíčko, olej
Sušené slivky som dal do cestíčka a vypražil som ich (videl som to na nejakom dobrom blogu, ale vtedy som to len tak okrajovo zaregistroval a dnes v noci to vo mne vyplávalo na povrch a mne začali hneď tiecť sliny. Ďakujem, ďakujem...boli výýborné. Do rúry vyhriatej na 200°C som vložil rybky a hneď som na nich pustil aj gril s ventilátorom, stačilo im 20 minút, alebo 1200 sekúnd. Podával som na rukole, s malými paradajkami a výýýbornými sušenými slivkami...dobrú chuť
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára