...inšpiroval ma recept na jednom blogu, bola pri ňom perfektná fotka, na ktorú som nezabudol. Zo surovín som niečo vynechal, niečo pridal a toto je výsledok. Ďakujem neznámemu autorovi...
Bazalková pasta
Natreté cesto som preložil v jednej tretine a potom aj ten zbytok, narezal som ho na 2cm pásy, pretočil som ho a nechal podkysnúť asi 30 minút...
...vložil som ich do vyhriatej rúry...asi 180°C a piekol som ich cca 25 minút. Keď boli upečené, tak som ich vybral z rúry, natrel cesnakovým olejom a keď trošku vychladli, na vrch som nastrúhal ešte kúsok syra...dobrú chuť :-)
Suroviny na cesto
- 350g hladkej múky, 5g sušené droždie, 2 PL olivový olej
- cukor, soľ, 200-250ml vody
Bazalková pasta
- bazalkové pesto, nakrájané sušené paradajky, soľ
- nakrájaný cesnak, olivový olej, syr Vršatec, petržlenová vňať
Natreté cesto som preložil v jednej tretine a potom aj ten zbytok, narezal som ho na 2cm pásy, pretočil som ho a nechal podkysnúť asi 30 minút...
...vložil som ich do vyhriatej rúry...asi 180°C a piekol som ich cca 25 minút. Keď boli upečené, tak som ich vybral z rúry, natrel cesnakovým olejom a keď trošku vychladli, na vrch som nastrúhal ešte kúsok syra...dobrú chuť :-)
QR Code - stiahni si recept do mobilu
Jee mňam, , však to je na piknik ako stvorenéééé. Super, sliny mám až na klávesnici :-)
OdpovedaťOdstrániťVeru, twister sa dá milión spôsobov. Špenátový, cesnakový, s arašídovým maslom, wasabi, javorovým sirupom, ... atď.Ale vypadajú super!
OdpovedaťOdstrániťTak toto nema chybu!!! Budem musiet niekedy vyskusat, naozaj skveleeeee!!!!
OdpovedaťOdstrániťďakujem vám :-) boli naozaj výborné...
OdpovedaťOdstrániťChválim blog, chválim super jedlá...mňamky :-)
OdpovedaťOdstrániťďakujem :) som veľmi rád, že sa páči...
Odstrániť