utorok 23. apríla 2013

Špargľa s medvedím cesnakom

... a ešte  mozzarellou a nakladaným ružovým zázvorom... 





Suroviny

  • špargľa
  • medvedí cesnak
  • mozzarella
  • olivový olej
  • soľ, čerstvo mleté korenie, cukor
...zo špargle som odkrojil konce a škrabkou na zemiaky som ju olúpal, asi 2/3 zo spodnej časti.  Povaril som ju 15 minút vo vode s cukrom a soľou. Potom som už len ukladal :) na tanier medvedí cesnak, na cesnak špargľu a na špargľu roztrhnutú mozzarellu. Všetko som prekvapol kvalitným olivovým olejom, dochutil čerstvo mletým korením a soľou...dobrú chuť :)


QR code - stiahni si recept do mobilu



6 komentárov:

  1. Juraj. Jedol si aj s nejakou prílohou? akou by ma zaujímalo.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jedol som bez prílohy, ale zeleninový šalát, prípadne bagetka nič nepokazí :)

      Odstrániť
  2. Začína "špargľové obdobie" super!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Aká náhoda, u nás v chladničke sa nachádza špargla aj medvedí cesnak, mňam a díky za inšpiráciu!

    OdpovedaťOdstrániť