... a ešte mozzarellou a nakladaným ružovým zázvorom...
Suroviny
- špargľa, medvedí cesnak, mozzarella
- olivový olej, soľ, čerstvo mleté korenie, cukor
...zo špargle som odkrojil konce a škrabkou na zemiaky som ju olúpal, asi 2/3 zo spodnej časti. Povaril som ju 15 minút vo vode s cukrom a soľou. Potom som už len ukladal :) na tanier medvedí cesnak, na cesnak špargľu a na špargľu roztrhnutú mozzarellu. Všetko som prekvapol kvalitným olivovým olejom, dochutil čerstvo mletým korením a soľou...dobrú chuť :)
QR code - stiahni si recept do mobilu
Juraj. Jedol si aj s nejakou prílohou? akou by ma zaujímalo.
OdpovedaťOdstrániťjedol som bez prílohy, ale zeleninový šalát, prípadne bagetka nič nepokazí :)
OdstrániťZačína "špargľové obdobie" super!
OdpovedaťOdstrániťaj ja sa uz tesim :}
OdpovedaťOdstrániťAká náhoda, u nás v chladničke sa nachádza špargla aj medvedí cesnak, mňam a díky za inšpiráciu!
OdpovedaťOdstrániťdobrú chuť :)
Odstrániť