...ja viem, carpaccio by malo byť niečo surové a nakrájané na tenko, moje je z cvikly uvarenej v pare, ale je tiež nakrájané na jemno. Je to niečo pre tých, čo šunku veľmi nemusia...ale aj výborné predjedlo, či príloha...
Suroviny
Suroviny
- cvikla, bryndza, chren
- olivový olej, citrónová šťava, zmes semienok a orieškov, soľ
QR Code - stiahni si recept do mobilu
velmi sa mi to paci!
OdpovedaťOdstrániťďakujem :-)
OdpovedaťOdstrániťcviklove carpaccio by sa naozaj nemalo tepelne upravovat. len vyzaduje viac casu na pripravu. ak chces, mozes skusit, je genialne! :)
OdpovedaťOdstrániťhttp://mitzisfoodoo.wordpress.com/2011/10/12/a-little-stop-in-prague/
určite vyskúšam :)vyzerá a určite aj chutí výborne...
OdpovedaťOdstrániť