...rybku môžem vždy a všade, ale musí byť pripravená jednoducho a rýchlo, mäsko musí ostať šťavnaté a chuť ryby nesmie byť potlačená prísadami a korením...
Suroviny
...každej rybke som dal do bruška niekoľko plátkov šampiňónov, kúsok masla a uložil som ich na šampozemiaky, na vrch som poukladal plátky masla a vložil som do rúry vyhriatej na 170°C asi na 35 minút...čas len odhadujem, zabudol som ho sledovať, ale perfektná vôňa ma upozornila, že je rybka hotová... dobrú chuť
Suroviny
- morský vlk
- šampiňóny, zemiaky, maslo, citrónová šťava, petržlenová vňať
- olivový olej, čierne mleté korenie, soľ
...každej rybke som dal do bruška niekoľko plátkov šampiňónov, kúsok masla a uložil som ich na šampozemiaky, na vrch som poukladal plátky masla a vložil som do rúry vyhriatej na 170°C asi na 35 minút...čas len odhadujem, zabudol som ho sledovať, ale perfektná vôňa ma upozornila, že je rybka hotová... dobrú chuť
Vyzera to uplne perfektne..maslo, citrona sol su pre mne na rybe to najlepsie. Ty uz si to len zdokonalil. A s tym fotakom ti to neskutocne ide!! Skus pospekulovat dat sem vacsi format fotky, krasne by to ukazalo, pretoze su fakt pekne urobene.
OdpovedaťOdstrániťďakujem, som rád, že sa ti recept a fotka páči, keď si na fotku klikneš tak sa zväčší a keď ešte raz, tak zase...ale možno budem dávať aj väčšie...príjemné sviatky tebe aj celej rodinke...
OdpovedaťOdstrániťAj tebe a rodine pekne sviatky :)
OdpovedaťOdstrániťhmm..super. Mozno nieco take skusim, vyzera to lakavo. Akurat mne viac vyhovuju ryby typu lososovy stak, rybie file, t.j. kde nie su kosti a je to pripravene (nema to hlavu a chvost:-)
OdpovedaťOdstrániťja to striedam, aby sme nezleniveli, jeden steak, alebo filé, na dve naozajstné, hlavochvostové :-)
OdpovedaťOdstrániť