...s paradajkou, mozzarellou, bazalkou, gorgonzolou a vlašským orieškom...
Suroviny
Dal som do rúry, vyhriatej asi na 150°C, tak na 25 minút. Šampiňóny pustili kopec šťavy, tú som potom použil do polievky. Pokiaľ sa to všetko zapekalo a rozvoniavalo, z paradajok, póru, mozzarelly, lístkov bazalky a jarnej cibuľky som spravil šalát...ochutil som ho len olivovým olejom, čerstvo mletým čiernym korením a soľou...
Pred koncom pečenia som ešte postrkal pomedzi šampiňóny plátky oravskej slaninky, aby trošku schrumkovatela. Podával som s pečivom...dobrú chuť :-)
Suroviny
- veľké šampiňóny, mozzarella, cherry paradajky
- čerstvá bazalka, pór, syr gorgonzola, vlašské orechy
- olivový olej, čerstvo mleté korenie, tenké plátky oravskej slaniny
- soľ
Dal som do rúry, vyhriatej asi na 150°C, tak na 25 minút. Šampiňóny pustili kopec šťavy, tú som potom použil do polievky. Pokiaľ sa to všetko zapekalo a rozvoniavalo, z paradajok, póru, mozzarelly, lístkov bazalky a jarnej cibuľky som spravil šalát...ochutil som ho len olivovým olejom, čerstvo mletým čiernym korením a soľou...
Pred koncom pečenia som ešte postrkal pomedzi šampiňóny plátky oravskej slaninky, aby trošku schrumkovatela. Podával som s pečivom...dobrú chuť :-)
QR Code - stiahni si recept do mobilu
Hriby v kazdej podobe zboznujem a toto vyzera suuuper:-)
OdpovedaťOdstrániťSkvela inspiracia!
OdpovedaťOdstrániťďakujem :-) som rád, že sa vám recept páči...
OdpovedaťOdstrániťA kto nemá všetky ingrediencie môže skúsiť len gorgonzola + špenát. Tiež vynikajúce.
OdpovedaťOdstrániťsúhlasím...v jednoduchosti je krása :-)
OdpovedaťOdstrániťTo vypadá náádherně, vyzkouším, díky.
OdpovedaťOdstrániťVýborné, robili sme ako predjedlo pre návštevu a malo to úspech a spravíme si aj na Silvestra :-)
OdpovedaťOdstrániťDominika
som rád, že chutilo....ďakujem :)
Odstrániť