...plnené nátierkou zo stonkového zeleru, mozzarellou, cherry paradajkou, lístkom čerstvej bazalky a prekvapnuté olivovým olejom. Zelerová nátierka je výborná aj na chlieb a inšpiroval ma tento perfektný recept z Varechy...
Suroviny
Suroviny
- väčšie šampiňóny
- stonkový zeler, mrkva
- lyžička dijonskej horčice, lyžica tatárskej omáčky a lyžica pochúťkovej kyslej smotany
- čerstvo mleté korenie, soľ
- mozzarella, cherry paradajky, čerstvá bazalka, olivový olej
...zo šampiňónov som opatrne vydlubkol :) stonku, naukladal som ich na plech, dochutil soľou a čerstvo mletým korením a šupol do rúry pod gril asi tak na 17 až 15 minút :) ...
Pokiaľ sa hubky grilovali, pripravil som si nátierku zo stonkového zeleru...takže najskôr nakrájať...
...potom rozmixovať a už len dochutiť čerstvo mletým korením...soľ som ani nedával, pretože dijonská horčica bola slaná dosť, nátierkou som naplnil grilované šampiňóny...
...na nátierku kúsok mozzarelly, cherry paradajky, ešte prekvapnúť dobrým olivovým olejom a potom už len...dobrú chuť :)
to je niečo pre mňa :)...krásny recept
OdpovedaťOdstrániťďakujem :)
Odstrániť