...šalvia je bylinka, ktorá výborne dopĺňa chuť kvalitnej rybky...ak ju pridáte do masla v ktorom rybu pripravujete nebudete ľutovať...
Suroviny
Suroviny
- filety zo zubáča
- korenie na ryby (biele korenie, sladká mletá paprika, kôpor, chilli, biela horčica)
- lístky šalvie, maslo, olivový olej, soľ
...na papierovej utierke som osušil filety zo zubáča a potom som ich dochutil korením na ryby a soľou. Korenie si pripravujem sám, lebo rád experimentujem, ale kľudne môžete použiť aj kúpené...
...do olivového oleja s maslom som pridal lístky šalvie a ryby, samozrejme kožou dole. Rybky som opekal asi 5 minút z každej strany, až pokiaľ neboli krásne zlatisto chrumkavé...
...podával som so zemiakmi dochutenými čerstvou pažítkou a pohárom bieleho suchého vína...dobrú chuť :)
QR Code - stiahni si recept do mobilu
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára