sobota, 19. marca 2011

Grilovaný Camembert s orechami a medom

fotku podobného syra s medom a orechami som videl minulý rok na internete a hneď som vedel, že ho musím pripraviť a ochutnať...


Suroviny
  • syr Camembert
  • vlašské orechy
  • med
  • chilli
  • bageta
  • cesnak
  • olivový olej
...na drobno nakrájaný cesnak som dal do olivového oleja a nechal som ich, nech sa skamarátia. Nakrájané bagety, ja som mal celozrný rožok, som osmahol na grilovacej panvici. Keď boli hotové, začal som grilovať Camembert, ale môže sa použiť aj iný syr s bielou plesňou, stačí pár minút z každej  strany. V rendlíku (aké to krásne slovo) som prehrial med, v žiadnom prípade ho netreba variť, stačí mu pár sekúnd, potom som pridal orechy a chilli. Podávame s opečenými bagetkami, prekvapnutými cesnakovým olejom...dobrú chuť



QR Code - stiahni si recept do mobilu


4 komentáre:

  1. tento receptík vyskúšaný, je výborný a vrelo všetkým odporúčam! Foto som ti pridala k tvojmu receptu na vareche.sk Ešte raz ďakujem za skvelý recept :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) som rád, že chutilo...

      Odstrániť
  2. mnaaaaaaam, to znie dobre :)...tak toto urcite vyskusam :)

    OdpovedaťOdstrániť