sobota 19. marca 2011

Grilovaný Camembert s orechami a medom

fotku podobného syra s medom a orechami som videl minulý rok na internete a hneď som vedel, že ho musím pripraviť a ochutnať...


Suroviny
  • syr Camembert, vlašské orechy, med, chilli
  • bageta, cesnak, olivový olej
...na drobno nakrájaný cesnak som dal do olivového oleja a nechal prepojiť chute. Nakrájané bagety, ja som mal celozrný rožok, som osmahol na grilovacej panvici. Keď boli hotové, začal som grilovať Camembert, ale môže sa použiť aj iný syr s bielou plesňou, stačí pár minút z každej  strany. V rendlíku (aké to krásne slovo) som prehrial med, v žiadnom prípade ho netreba variť, stačí mu pár sekúnd, potom som pridal orechy a chilli. Podávame s opečenými bagetkami, prekvapnutými cesnakovým olejom...dobrú chuť


QR Code - stiahni si recept do mobilu

4 komentáre:

  1. tento receptík vyskúšaný, je výborný a vrelo všetkým odporúčam! Foto som ti pridala k tvojmu receptu na vareche.sk Ešte raz ďakujem za skvelý recept :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mnaaaaaaam, to znie dobre :)...tak toto urcite vyskusam :)

    OdpovedaťOdstrániť