mám rád pečené zemiaky v pahrebe... a tieto mi ich trošku chuťou pripomínajú, pridal som k nim ochutenú bryndzu a boli naozaj výborné...
Suroviny
...a na každý som dal oriešok bryndze s maslom (2:1) a ďalšími surovinami...
Zemiaky ozdobené bryndzou som vložil ešte na pár sekúnd do teplej rúry...to už len aby sa to pekne spojilo. Boli naozaj výborné... dobrú chuť
Suroviny
- malé zemiaky, bryndza, maslo
- cesnak, kôpor, pažítka
Zemiaky ozdobené bryndzou som vložil ešte na pár sekúnd do teplej rúry...to už len aby sa to pekne spojilo. Boli naozaj výborné... dobrú chuť
QR code - stiahnite si recept do mobilu
Tie zemiacky vyzeraju inak ozaj perfis :)
OdpovedaťOdstrániťďakujem...a boli ešte trošku lepšie :-)
OdpovedaťOdstrániťZemiačky chválim a s karfiolom vyskúšam :)
OdpovedaťOdstrániťJa robím zemiečky tak,že ich v šupke uvarím do makka,následne prekrojím na polovice.Vydlabem malou lyžičkou stred zemiačka a do otvoru dám bryndzu smiešaný s cibulkou,bylinkami,dobrou slaninkou na malé kúsky.Ked mám naplnené zemiačky bud ich obalím švarldvalskou šunkou a prichytím šparatkom..ak nemám šunku môže byť aj plátok slaninky a nechám vo vyhriatej rúre piecť tak 10-15 min..a je to hotovo.Tiež vynikajúca chuť :)
ďakujem, určite perfektné :) niekedy bude podľa teba...
Odstrániť