...aj vám sa určite stalo, že v mrazničke bol kúsok takého mäsa, kúsok iného, v chladničke, taká zeleninka, hentaká zeleninka a čo s tým...napríklad toto :-)
Suroviny
Do rozpáleného woku som dal lyžičku oleja a postupne som začal wokovať :-), ale každú potravinu samostatne, použil som len čerstvo mleté čierne korenie a soľ, ale tú až pred koncom opekania, lebo som to nechcel dusiť, ale zatiahnuť a nechať chrumkavé...
Keď som opekal kuracie srdcia, tak som pridal trošku sójovej omáčky, aby som zvýraznil ich krásnu tmavú farbu, mám rád na tanieri kontrast. Na tanier som naložil zeleninku, potom šampiňóny, kuracie srdcia a na vrch rezance bravčového...dobrú chuť
Suroviny
- kuracie srdcia, bravčové pliecko
- mladá cuketa, stonkový zeler
- chilli, cibuľa, cesnak
- šampiňóny
- čierne mleté korenie, soľ, sójová omáčka, olej
Do rozpáleného woku som dal lyžičku oleja a postupne som začal wokovať :-), ale každú potravinu samostatne, použil som len čerstvo mleté čierne korenie a soľ, ale tú až pred koncom opekania, lebo som to nechcel dusiť, ale zatiahnuť a nechať chrumkavé...
Keď som opekal kuracie srdcia, tak som pridal trošku sójovej omáčky, aby som zvýraznil ich krásnu tmavú farbu, mám rád na tanieri kontrast. Na tanier som naložil zeleninku, potom šampiňóny, kuracie srdcia a na vrch rezance bravčového...dobrú chuť
QR Code - stiahni si recept do mobilu
Ben, tak toto je suprové, urcite niekedy skúsim!!!mnaaaaaaaaaaaaaaaam
OdpovedaťOdstrániťďakujem :-) mäsko bolo šťavnaté a krehké, zelenina chrumkavá...
OdpovedaťOdstrániťpráve som tento tvoj receptík obdivovala na vareche ... krásne foto, krásny recept, ako vždy :)
OdpovedaťOdstrániťďakujem :)
OdpovedaťOdstrániť