...hľadal som na internete nejaký dobrý recept z marockej kuchyne a napadlo mi, že uvarím niečo jednoduché a dobré, ale použijem v tom korenia a suroviny typické pre Maroko...
Nemám veľmi rád mäso s ovocím, ale sladkasto pikantná chuť je niečo iné, tak som sa o niečo také pokúsil a chutilo aj manželke so synom...odporúčam :-)
Suroviny
Nemám veľmi rád mäso s ovocím, ale sladkasto pikantná chuť je niečo iné, tak som sa o niečo také pokúsil a chutilo aj manželke so synom...odporúčam :-)
Suroviny
- kuracie stehná bez kosti a kože
- cibuľa, cesnak, zmes korenia "ras el hanout"
- 2-3 PL hrozienok, 1 PL medu, citrónová šťava
- chilli, mandľové lupienky, bobkový list
- olivový olej, soľ, kúsok masla
Ach, toto vyzera hriesne dobre. Trochu ma odradza miesanie korenin:) Asi sa radsej pobzeram uz po namiesanom:)Ked zozeniem korenie, vyskusam. Mam rada taketo zalezitosti.
OdpovedaťOdstrániťMasko vyzera byt prudko jedle! Najviac ma zaujal ten marocky chlebik...hmmm...Mam strasne rada take pecene domace vecicky...
OdpovedaťOdstrániťďakujem, bolo naozaj výborné... :-)
OdpovedaťOdstrániťFúha... vyzerá to lákavo a ciťák, že to bude dobrota :-) Skúsim niekedy.
OdpovedaťOdstrániťďakujem a dobrú chuť :)
Odstrániť