...alebo domáce kurča s medvedím cesnakom, baklažánovým hummusom a pečeným ružičkovým kelom...
Suroviny
...podlial som kvapkou (100ml ) vody a dal som do rúry na 76 minút a 180°C. S kurčiatkom som dal piecť aj baklažán, ale ten som najskôr popichal vidličkou. Po hodinke bol baklažán upečený, tak som z neho stiahol kožu a odstránil semená, pridal som cícer, cesnak, olivový olej, citrónovú šťavu, sezamovú pastu tahini a soľ... ostatné spravil mixér. Môžem doporučiť...výborný dip. Kurčiatko upečené, ružičkový kel tiež, baklažánový hummus rozmixovaný...tak ostáva už len popriať "dobrú chuť" :)
Suroviny
- dobré kurča, ružičkový kel, medvedí cesnak
- rožky, šalotka, šampiňóny, vajíčko až dve
- čerstvo mleté korenie, soľ, rastlinný olej, sladká červená paprika
...podlial som kvapkou (100ml ) vody a dal som do rúry na 76 minút a 180°C. S kurčiatkom som dal piecť aj baklažán, ale ten som najskôr popichal vidličkou. Po hodinke bol baklažán upečený, tak som z neho stiahol kožu a odstránil semená, pridal som cícer, cesnak, olivový olej, citrónovú šťavu, sezamovú pastu tahini a soľ... ostatné spravil mixér. Môžem doporučiť...výborný dip. Kurčiatko upečené, ružičkový kel tiež, baklažánový hummus rozmixovaný...tak ostáva už len popriať "dobrú chuť" :)
juuuj dobrota ako vzdy Juraj!!
OdpovedaťOdstrániťďakujem... bolo výborné, domáce je domáce :-)
OdpovedaťOdstrániťake fotogenicke kuriatko!!! muselo chutit uzasne! zaujal ma baklazanovy hummus...to som este nejedla priznavam sa, aj ked hummus ako taky mam velmi rada, hlavne paprikovy (sice z obchodu ale chuti celkom dobre ;)
OdpovedaťOdstrániťDakujem... hummus nám chutí, pripravujem aj klasiku a teraz som skúsil s baklažánom a bol tiež výborný :-)
OdpovedaťOdstrániťtedaaaa, vyzerá to perfektne!
OdpovedaťOdstrániťVeľmi zaujímavá kombinácia, vyskúšam
OdpovedaťOdstrániťďakujem :)
OdpovedaťOdstrániť