... srnec zo Slovenska, cesnak zo Španielska, Maďarská papriková pasta, horčica z Francúzska a víno z Talianska...
Suroviny
...o niekoľko minút (19) som pridal k hubám paprikovú pastu, dochutil som soľou a na záver som ešte pridal 3 strúčiky cesnaku, nakrájaného na jemno. Nechal som prevrieť. Bielu cibuľu som nakrájal na polkolieska a ozdobil som ňou hotové mäsko na tanieri......keď sa mäso dusilo, spravil som (teda robot) výbornú varenú knedľu, pridal som aj nakrájaný rožok. Dospeláci si môžu dať k mäsku suché červené a deti príbor... dobrú chuť :-)
Suroviny
- srnčie predné, tymián, dijonská horčica, suché červené víno
- cibuľa červená, šalotka, cibuľa, cesnak, hnedé šampiňóny
- bravčová masť, čerstvo mleté korenie, papriková pasta, biela cibuľa
- soľ
...o niekoľko minút (19) som pridal k hubám paprikovú pastu, dochutil som soľou a na záver som ešte pridal 3 strúčiky cesnaku, nakrájaného na jemno. Nechal som prevrieť. Bielu cibuľu som nakrájal na polkolieska a ozdobil som ňou hotové mäsko na tanieri......keď sa mäso dusilo, spravil som (teda robot) výbornú varenú knedľu, pridal som aj nakrájaný rožok. Dospeláci si môžu dať k mäsku suché červené a deti príbor... dobrú chuť :-)
tak toto muselo byt neskutocne dobre! len skoda, ze nemam take masko...toto by som urcite vyskusala...
OdpovedaťOdstrániťHoci už mám rokov dosť :-( divinu som ešte nikdy nevarila. Toto tvoje jedlo by si mohol nazvať "srnec a‘ la európska únia" :-)
OdpovedaťOdstrániťďakujem :-)...na srnca som tiež dosť dlho čakal, ale potom si ku mne našiel cestu :-) s tou úniou je to celkom dobrý nápad :-)
OdpovedaťOdstrániť