...môžu byť aj obrátené bravčové, aj kuracie...ale nám najviac chutia hovädzie. Obrátené sú preto, lebo sa obalia najskôr v strúhanke, až potom vo vajci....ale podrobnejšie v recepte...
Suroviny
...opečené som ich naukladal do hrnca, navrch som dal plátky masla, dochutil soľou a zalial vývarom, asi 200-300ml, alebo toľko, aby sa prikryté dusili aspoň 90 minút, po 45 minútach ich pootáčame a skontrolujeme, či je dosť vývaru...
Suroviny
- hovädzie mäso, stehno, roštenka, alebo akýkoľvek iný pekný kus mäsa
- strúhanka, vajcia, soľ, čerstvo mleté čierne korenie
- bravčová masť, maslo, vývar
...opečené som ich naukladal do hrnca, navrch som dal plátky masla, dochutil soľou a zalial vývarom, asi 200-300ml, alebo toľko, aby sa prikryté dusili aspoň 90 minút, po 45 minútach ich pootáčame a skontrolujeme, či je dosť vývaru...
...pokiaľ sa mäso dusilo, očistil som zemiaky a vyrobil z nich zemiakovú kašu, jednu mrkvu som škrabkou premenil na ozdobu. Podával som s kyslou uhorkou a chladeným, oroseným pivom. Takto pripravené rezne majú niekoľko výhod...sú šťavnaté, mäkučké, fajné a hlavne sú hotové všetky naraz...dobrú chuť :)
QR Code - stiahni si recept do mobilu
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára