...varil som slepačí vývar a ostalo mi mäso zo sliepky, lebo bola dosť veľká...tak som z neho časť dal do vývaru a zo zvyšku som spravil tento šalát...
Suroviny
Suroviny
- kuracie mäso, kyslá uhorka, zelená paprika, datľové paradajky
- cestovina, pažítka, kukurica, majonéza, smotana 30%
- šoľ, čerstvo mleté čierne korenie
...mäso z polievky som nakrájal na menšie kocky...
...k mäsu som pridal cukrovú kukuricu z konzervy, nakrájané kyslé uhorky, sladkú papriku a datľové paradajky (majú menej šťavy) a nadrobno nakrájanú pažítku...
...majonézu som premiešal so smotanou, bude potom jemnejšia...ale opatrne, nechceme ju mať veľmi riedku a všetko som spolu dobre premiešal...
...cestovinu som uvaril a nechal vychladnúť, primiešal k šalátu a ten som nechal odležať v chlade aspoň hodinku aby sa chuť spojila. Na tanieri prizdobíme čiernym mletým korením...a potom už len dobrú chuť :)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára