...taká stará, dobrá klasika čo nikdy nesklame, nepripravujem ho často a keď už, tak s domácou čerstvou bagetou...
Suroviny
...potom som pridal majonézu (ideálne domácu), sterilizovaný hrášok a asi 100ml šľahačkovej smotany, ale môže byť aj kyslá...potrebujeme len zjemniť výraznú chuť majonézy. Soľ som vôbec nepoužil, majonéza a saláma boli dosť slané. Ochutnáte a ak chutí, dajte ho do chladu aspoň na hodinku, dve a bude ešte lepší :) Podával som s čerstvo upečenou bagetou...dobrú chuť :)
Suroviny
- 400g jemnej salámy, 100g hrášku, 200g majonéza
- 100ml smotany, malá cibuľa, 2-3 kyslé uhorky, 1 PL plnotučnej horčice
- čerstvo mleté čierne korenie
...potom som pridal majonézu (ideálne domácu), sterilizovaný hrášok a asi 100ml šľahačkovej smotany, ale môže byť aj kyslá...potrebujeme len zjemniť výraznú chuť majonézy. Soľ som vôbec nepoužil, majonéza a saláma boli dosť slané. Ochutnáte a ak chutí, dajte ho do chladu aspoň na hodinku, dve a bude ešte lepší :) Podával som s čerstvo upečenou bagetou...dobrú chuť :)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára